Podczas ustalania menu jesteśmy otwarci na Państwa propozycje odnośnie dań podawanych podczas przyjęcia.
Zupy:
- Rosół z makaronem
- Rosół z kołdunami
- Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
- Krem z brokuł z groszkiem ptysiowym
- Zupa gulaszowa
- Barszcz czerwony z krokietem lub kołdunami
- Flaki
- Żurek staropolski
Drugie danie (dodatki: ziemniaki, frytki, zestaw surówek):
- Przysmak Zagłoby
- Przysmak szwajcarski
- Polędwiczki wieprzowe ze szpinakiem
- Pierś z kurczaka w sosie z borowików
- Indyk w śmietanie
- Kotlet ze szpinakiem
- Kotlet De Volajle
- Golonka po bawarsku
- Pieczeń z karkówki w sosie własnym
- Szaszłyk z indyka
- Szaszłyk wieprzowy
- Zrazy zawijane
- Łosoś zapiekany ze szpinakiem
- Szynka pieczona na warzywach
Przekąski (do wyboru w zależności od wersji menu):
- Półmisek mięs pieczystych (dodatki: sosy)
- Schab ze śliwką w galarecie
- Schab z ananasem w galarecie
- Rolada drobiowa
- Galaretka drobiowa
- Roladki z szynki (3 smaki)
- Melon w szynce z dresingiem
- Szparagi w szynce
- Pasztet z żurawiną
- Ryba w galarecie
- Łosoś z kawiorem w galarecie
- Ryba w sosie słodko-kwaśnym
- Ryba po grecku
- Polano z paluszkami krabowymi
- Carpaccio z łososia wędzonego
- Śledzie w oleju z oregano
- Śledzie w śmietanie
- Śledzie po japońsku
- Jajka faszerowane
- Pieczarki faszerowane
- Sałatka jarzynowa zawijana w szynce
- Sałatka grecka z serem feta
- Sałatka z wędzonego kurczaka
- Sałatka z grillowanego kurczaka - gyros
- Sałatka ryżowa z szynką
- Sałatka z brokuł
- Mozzarella z pomidorami
- Mix warzywny
Stół szwedzki:
- Żurek staropolski
- Pierogi z mięsem
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pierogi ruskie
- Mięsa na grilla: karkówka, kurczak, kaszanka, kiełbasa
- Mix warzywny
- Sałatka ziemniaczana do mięs grillowanych
Stół staropolski:
- Smalec
- Ogórki małosolne
- Deska wyrobów wędliniarskich i garmażeryjnych
- Napoje (kawa, herbata, soki, wody mineralne)